Tarieven

Afspraken: Consulten altijd op afspraak,

Telefonisch consult: tussen 18.00 uur en 18.30 uur op maandag t/m donderdag

Tarieven: Het eerste consult duurt vaak 1,5 tot 2 uur.
De vervolgconsulten duren ca. 1 uur. De homeopathische middelen zijn inbegrepen in de consultprijs. Eventuele orthomoleculaire of andere supplementen dienen afzonderlijk te worden aangeschaft.

Tarieven 2021 (incl. BTW)

1e consult (ca. 1,5 uur) EUR 110
vervolg consult ( 1 uur) EUR 90
kort consult EUR 45,00

Vergoeding ziektekostenverzekeraars: De behandeling valt onder de term “klassieke homeopathie” en wordt door de meeste ziekenfondsen (gedeeltelijk) vergoed. Informeer hierover bij Uw ziektekostenverzekeraar.
De kosten voor de behandeling voor Klassieke Homeopathie komen bij vele ziekenfondsen via het aanvullend fonds voor vergoeding in aanmerking
Marianne van de Vorstenbosch is aangesloten bij de NVKH, de beroepsgroep voor klassieke homeopaten geregistreerd onder nr. NVKH 070875.

Ingeschreven is in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ,  licentienummer 170481R, beroepsvereniging NVKH, en onderhevig is aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).
Beroepsopleiding voor Klassieke Homeopathie ANZN te Eindhoven.

Klacht- en tuchtrecht:
Volgens de Wkkgz zijn zorgverleners in de complementaire en alternatieve gezondheidszorg verplicht zich aan te sluiten bij een geschillencommissie..
De registratie hiervoor gebeurt door de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Wat te doen bij een klacht (SCAG)?