Fotonentherapie

Wat is fotonentherapie?

Dit is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie in de vorm van fotonen wordt overgedragen aan het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te genezen. Voor de toepassing van deze therapie wordt gebruik gemaakt van de Hyper-Photon 3D. Dit apparaat produceert een speciaal soort licht. Fotonentherapie geeft zeer goede behandelresultaten, is snel werkzaam, kan bij diverse gezondheidsproblemen worden toegepast, is aangenaam en kent geen negatieve effecten.

Waarom kan deze therapievorm werkzaam zijn?

Hoe onvoorstelbaar het voor u misschien mag klinken: er is licht in onze cellen! Wetenschappers hebben met moderne onderzoeksmethoden vastgesteld dat onze lichaamscellen licht (biofotonen) bevatten en dit ook uitstralen (bio=leven, foton=licht). Met dit licht dat onze cellen uitzenden, dragen zij binnen het lichaam informatie over. Zo worden de functies in de cellen door middel van biofotonen aangestuurd. Deze zijn tevens de dragers van informatie waardoor cellen onderling met elkaar communiceren. Ons totale complexe lichaam heeft dit licht nodig. Het maakt deze biofotonen zelf aan onder invloed van zonlicht en voeding — planten die wij eten, bevatten via fotosynthese opgeslagen zonlicht-informatie (biofotonen). Wanneer cellen niet optimaal functioneren, is hun lichtintensiteit verminderd. Het toevoegen van licht, gelijksoortig aan ons lichaamseigen licht, stimuleert de cellen tot herstel. Het licht dat de Hyper-Photon 3D produceert, wordt opgenomen door de ogen en huid en vervolgens door het hele lichaam verspreid. Dit stimuleert de functie van alle lichaamscellen, waardoor niet alleen de werking verbetert van het hormoonstelsel, het immuunsysteem en het zenuwstelsel, maar ook van alle organen en van de mentaal-emotionele conditie.

Speciaal licht

Het licht dat de Hyper-Photon 3D uitstraalt, heeft een bijzonder goed effect op de gezondheid vanwege de speciale eigenschappen van dit licht:

  • zowel softlaserstralen, als fotonenstralen (respectievelijk coherente-, en incoherente lichtgolven) van 4 verschillende golflengten (kleuren uit het lichtspectrum). Tezamen zorgen deze voor een optimaal doordringen van de fotonen in het hele lichaam;
  • modulatie met een speciaal polyfrequentiespectrum dat alle cellen stimuleert;
  • een lichtintensiteit van 6 milliwatt. Deze zeer lage intensiteit is biologisch de meest effectieve.

Deze combinatie van kenmerken maakt de Hyper-Photon 3D tot een medisch apparaat dat ook in het zomerseizoen therapeutisch van waarde blijft. Dit in tegenstelling tot gebruikelijke vormen van lichttherapie. Andere lichttherapie-, of (bio)fotonentherapie-apparatuur beschikt niet over deze speciale lichtkenmerken. De effecten daarvan zijn dan ook niet vergelijkbaar met de werking van de Hyper-Photon 3D.

Voor wie?

Fotonentherapie kan worden toegepast bij:alle leeftijden, acute en chronische aandoeningen, lichamelijke verstoringen, extra belasting van de gezondheid door bijvoorbeeld: topsport, onregelmatige werktijden, zware werk- omstandigheden, veel stress, onderhouden van een goede gezondheid, preventie van ziekte.

Bij welke gezondheidsproblemen?

Omdat ‘t het lichaam zich dankzij de fotonentherapie herstelt, zijn er onbegrensde toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld: spier- en gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, pijnklachten, acute en chronische infecties, slaapproblemen, herstel na ziekte en operatie, verzwakte weerstand, huidaandoeningen.