Praktijkinfo

In onze praktijk werk ik met een aantal stappen. Op meerdere gebieden kan een advies worden gedaan.

Opbouw consult

Homeopathie
Kennismaking, eerste consult, anamnese(gesprek), vervolgconsulten, behandelplan.

Bioresonantie
Test, bepalen van disbalans in het lichaam, waardoor worden klachten veroorzaakt, behandelplan.

Test belastingen

Met de BICOM wordt een test gedaan om te kijken welke oorzaken er zijn die klachten veroorzaken en hoe het afweersysteem hierop reageert.

Tevens wordt onderzocht welke elementen en meridianen in het lichaam verstoord zijn.

Geopathische belastingen: Belastingen met wateraders, aardstralen of andere geopathische belastingen kunnen een blokkade zijn voor de therapie. Indien deze belastingen worden vastgesteld is het raadzaam deze te laten behandelen. Advies hierover zal worden gegeven tijdens de consulten

Alcohol en cafeïne: Alcohol en koffie beïnvloeden de metingen en de werking van de homeopathische en bioresonantie-therapie. Daarom op de dag van de therapie zoveel mogelijk alcohol en koffie vermijden.

Therapie, aantal behandelingen

Homeopathie
Aan de hand van het gesprek wordt een homeopathisch middel gekozen. Dit kan in de vorm van korrels of druppels worden gegeven.

Bioresonantie
De BICOM- test en behandeling vindt plaats met energetische trillingen en een magnetische veld via elektrodes en een modulatiemat. Er wordt geen stroom aan het lichaam gegeven.

De patiënt kan rustig blijven zitten. De behandeling duurt ca. 30 minuten en is volstrekt pijnloos en zonder bijwerkingen.
Doel is om de ziekmakende invloeden te bestrijden en zo de zelfregulerende kracht van het lichaam weer op gang te brengen en de ziekte te bestrijden.

Aantal behandelingen: Hoeveel behandelingen nodig zijn om van de belastende factoren af te komen en Uw klachten te verhelpen is vooraf niet vast te stellen. Ieder individu reageert op eigen wijze op de behandelingen.
Soms volstaat een beperkt aantal behandelingen, soms zijn een langere reeks van behandelingen noodzakelijk. In overleg wordt steeds bepaald of U met de therapie wilt doorgaan. Het aantal behandelingen verschilt per ziektebeeld. Na een beperkt aantal behandelingen zal er een verbetering merkbaar zijn.

Afvoer afvalstoffen

De behandeling is gericht op het opruimen van belastingen in het lichaam. Daarbij komen vaak afval- en gifstoffen vrij. Daarom is het aan te raden tijdens de behandelperiode en liever ook daarna minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken

Indien nodig kan ter ondersteuning van de therapie gebruikt worden gemaakt van een Zapper, een klein apparaat dat een bepaalde trilling door het lichaam stuurt waarmee belastingen met bacteriën, virussen, schimmels en parasieten bestreden kunnen worden. De Zapper kan worden geleend voor de periode die nodig is om de belasting te bestrijden.

Dieetvoorstellen

Tijdens de test kan worden vastgesteld of de patiënt gevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen
Voor een behandeling met de BICOM  kan het daarbij nodig zijn om een tijdlang belastende voeding te vermijden b.v. een tarwe-, suiker, of melkvrij dieet te volgen.

Advies hierover zal worden gegeven tijdens de consulten.

Supplementen

Soms kan het nodig zijn bepaalde supplementen te gebruiken om tekorten aan te vullen of het lichaam te ondersteunen om belastingen aan te pakken. Tijdens het bioresonantie-consult wordt getest welke supplementen eventueel nodig zijn.

Druppels, olie, chip

Homeopathie
Korrels of druppels.

Bioresonantie
Chip of druppels.
Verzoek is om bij ieder consult de druppels of chip mee te brengen